Logo Libro

DE VOORDELEN VAN EEN ONAFHANKELIJK ADVIES.

Bepalen wat je financieel allemaal moet regelen is best lastig. Er zijn veel verschillende producten en de voorwaarden zijn vaak lastig te begrijpen. En als je de adviesproducten met elkaar wilt vergelijken, zie je vaak door de bomen het bos niet meer. En dat terwijl je een beslissing moet nemen voor een lange periode. Is er geen andere manier om een keuze te maken voor een financieel product dat aansluit bij jouw leefsituatie? Je kunt jouw eisenpakket neerleggen bij Libro als onafhankelijk financieel adviseur. Wij adviseren over wat het beste bij jouw situatie past.Klik voor een advies op het plaatje.

Onze financieel adviseur bekijkt in welke leefsituatie jij je bevindt en wat jouw financiële wensen zijn. Zo kan hij/zij bepalen welke verzekeringen bij jou passen en je hierover een goed en vooral onafhankelijk advies geven. Ook denken wij met je mee. Wat verwacht je voor de toekomst, heb je nog financiële vragen? Onze adviseur komt met oplossingen, omdat hij/zij maatwerk biedt en niet afhankelijk is van financiële instellingen of banken.

Financiële producten altijd up-to-date

Omdat je leven continu onderhevig is aan veranderingen, zijn je financiële producten dit ook. Onze adviseur weet precies welke veranderingen van invloed zijn op jouw toekomst en op de financiële producten die jij hebt afgesloten. Heb je een huis gekocht, ga je trouwen of krijg je een kind? Of misschien ben je net met pensioen gegaan, heb je sinds kort een eigen bedrijf of heb je juist ontslag gekregen. Allemaal situaties die van invloed zijn op de door jou afgesloten financiële producten. Maar denk jij hieraan wanneer zich zo’n ingrijpende leefsituatie voordoet? Onze adviseur doet dit wel en regelt op de achtergrond de zaken voor jou.

Iemand voor al je vragen de adviseur van Libro

Je wilt degene die jou van advies voorziet kunnen vertrouwen. Je kunt er zeker van zijn dat het advies dat je ontvangt deskundig is en onafhankelijk en dat de adviseur niet praat namens een bank of verzekeraar. Dat onze adviseur gewoon bekijkt welke verzekering voldoet aan jouw eisen en wensen. Eigenlijk moet de adviseur jou gewoon van dienst zijn. En daarnaast is het prettig om een klik met elkaar te hebben. Je legt immers wel je financiële gegevens bij hem op tafel.

Besparing en ondersteuning

Een financieel adviseur betaal  je uiteraard voor het advies dat je van hem ontvangt en voor het beheren van je financiële pakket. Maar daar krijg je veel voor terug(via provisie of servicecontract). . Vaak blijk je zelfs dankzij hem te besparen op je verzekeringen. Ook staat een financieel adviseur voor je klaar wanneer je bijvoorbeeld bij schade aanspraak wilt maken op je verzekeringen. Maar daar krijg je veel voor terug. Vaak blijk je zelfs dankzij hem te besparen op je verzekeringen. Ook staat een financieel adviseur voor je klaar wanneer je bijvoorbeeld bij schade aanspraak wilt maken op je verzekeringen. Welke voordelen biedt een onafhankelijk financieel adviseur en waarom?

Voorkomen van dubbel verzekeren, oververzekeren en overbodige producten

Verschillende dekkingen vallen onder meerdere verzekeringen. Soms is het afsluiten van een extra verzekering dus helemaal niet nodig, omdat een andere verzekering vaak al een deel van de kosten dekt. Ook spaar je vaak voor later via verschillende potjes: aflossen op je hypotheek, lijfrentes, spaartegoeden. De financieel adviseur van LiBro stemt alle verzekeringen op elkaar af en geeft je hierover een advies op maat.

Voorkomen van onder verzekeren

Weet je zeker dat je voldoende bent verzekerd en dat je bij schade voldoende krijgt uitgekeerd? Onze financieel adviseur heeft een zorgplicht en zorgt ervoor dat hij je adviseert over wat je het beste kunt doen.

Voorkomen van te hoge lasten

De financieel adviseur bekijkt de lasten die je hebt. Zijn de lasten hoger dan je kunt dragen? Of spaar je teveel voor je pensioen? Ook hier komt de zorgplicht weer bij kijken. Je ontvang het advies dat aansluit bij jouw situatie en de lasten die jij kunt en wilt dragen.

Voorkomen van te dure producten

De voorwaarden van de financiële producten moeten aansluiten bij jouw leefsituatie en eisenpakket, maar dat geldt ook voor de prijs. Onze financieel adviseur scant een breed aanbod aan producten op prijs/kwaliteit verhouding.

Voorkomen van te weinig flexibiliteit

Sommige financiële producten bieden een lage prijs, maar kennen door hun starre voorwaarden weinig flexibiliteit. Wat moet je doen als je situatie verandert? Vaak kun je niet boetevrij aflossen, zit je vast aan een langdurig contract of betaal je hoge switchkosten. Onze financieel adviseur weet dit te voorkomen en je hierin te adviseren.

Mogelijkheid tot switchen bij betere of goedkopere oplossingen

Heb jij een goede verzekering lopen, maar doen zich door veranderingen in de markt of in jouw leefsituatie op een gegeven moment betere oplossingen voor? Onze  financieel adviseur is hiervan op de hoogte en kan jouw situatie in de gaten houden. Hij adviseert je dan als je kunt switchen naar een product met een betere prijs/kwaliteit verhouding.

Hulp bij schade

Heb je schade en wil je aanspraak maken op de verzekeringen die je hebt afgesloten? Op ons kantoor hebben wij een schadebehandelaar die je helemaal helpt de schade te verhalen wanneer je daar recht op hebt. Daardoor vermijd je fouten die de schadebetaling vertragen en vermijd je onnodige teleurstellingen.

Hulp bij fouten

Ook aanbieders van financiële producten kunnen fouten maken. De administratie op het kantoor van  LiBro controleert na het afsluiten jouw financiële product en corrigeert de eventuele fouten.

Alles op één plek, bij een bekend gezicht

Je bent bekend bij onze financieel adviseur. Je gegevens houdt hij continu up-to-date. Dit maakt dat al jouw financiële producten goed op elkaar aansluiten. En heb je vragen of wil je een schade melden, dan heb je een vast aanspreekpunt. Iemand die jou kent, dichtbij je staat en altijd bereikbaar is. Zelfs buiten kantooruren.

Klik voor een advies of een andere vraag op het onderstaande plaatje of bel 0320-234447

advies

Over LiBro

LiBro is het onafhankelijk intermediair voor verzekeringen, hypotheek en lening van Flevoland en omgeving!

Dienstenwijzer Klik hier.

Dienstverleningsdocument hypotheek.Klik hier.

Dienstverleningsdocument vermogen.Klik hier.

Dienstverleningsdocument risico. Klik hier.

Contact

20160301 100040

LIBRO BV

Kolkweg 20-11

8243PN Lelystad

T 0320-234447
F 0320-257710

info@librobv.nl

Schrijf je Review

JoomlaMan