Logo LibroBEPAAL JIJ WIE JOUW ZORGVERLENER IS OF DE ZORGVERZEKERAAR?

 

Verzeker je bij de meest klantvriendelijke verzekeraar Stad Holland!Eigen risico wordt verlaagd met € 10,- per jaar.(gespreid betalen is ook mogelijk)

Keuze uit zes aanvullende verzekeringen (Incl tandartsverzekering).

STAD HOLLAND .

 

De contracten die Stad Holland sluit met zorginstanties hebben een ander karakter. Zij sluiten een overeenkomst met een nacalculatie. Dat betekent dat de zorgverlener kan doorgaan om de patient te behandelen en geen nee zegt tegen de patient.Ook sluiten zij een apart contract voor de hele dure geneesmiddelen ,die o.a. worden gebruikt voor kanker, terwijl andere verzekeraars dat niet doen. Iedereen heeft recht op de beste zorg wanneer hij of zij (ernstig) ziek is.

 

KIES VOOR EEN RESTITUTIEPOLIS IN  PLAATS VAN EEN NATURAPOLIS (BUDGETPOLIS)!

Een restitutieverzekering kent vrije zorg. Er hoeft dus geen contract te zijn gesloten met de zorgverlener of ziekenhuis. De factuur zal worden vergoed mits die niet buitensporig is. Bij een naturapolis ontvang je een factuur die flink oploopt wanneeer er geen contract is gesloten tussen de verzekeringsmaatschappij en de zorgverlener.Veel mensen weten niet dat deze contracten die gesloten zijn  met een bepaald maximum of plafond hebben. Daarna mag er geen behandeling meer plaatsvinden! Het is dit jaar al gebeurd dat de patient maar volgend jaar mag terugkomen! Je zal maar echt flink ziek zijn! Neem geen financieel of medisch risico! Eerst je verzekering vergelijken met die van Stad Holland:

VERGELIJK JE VERZEKERING  EN AFSLUITEN.   

De oude verzekering wordt automatisch beëindigd.

 

Vragen? Bel ons 0320-234447 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


 

 

 

 

Over LiBro

LiBro is het onafhankelijk intermediair voor verzekeringen, hypotheek en lening van Flevoland en omgeving!

Dienstenwijzer Klik hier.

Dienstverleningsdocument hypotheek.Klik hier.

Dienstverleningsdocument vermogen.Klik hier.

Dienstverleningsdocument risico. Klik hier.

Contact

20160301 100040

LIBRO BV

Kolkweg 20-11

8243PN Lelystad

T 0320-234447
F 0320-257710

info@librobv.nl

Schrijf je Review

JoomlaMan